Stiri Cupa României Masculin

Final 4. Hristu Şapera: "Sunt foarte mândru de băieţii mei, s-au dăruit total"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.04.2014

BCM U Piteşti a pierdut semifinala din Cupa României cu CSM Oradea, scor 84-86, la capătul unui meci care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-şi desemna învingătoarea. Hristu Şapera, tehnicianul formaţiei din Trivale, a vorbit la finalul jocului despre partida în sine cu bihorenii, ţinând în acelaşi timp să-şi felicite elevii. 

"Cred că a fost un meci foarte plăcut, antrenant. Aşa cum ne aşteptam am avut parte de dramatism şi ne-a lipsit foarte puţin să ne apropiem victoria, respectiv să accedem în finală. Eu personal pot spune că sunt foarte mându de băieţii mei. S-au luptat timp de 45 de minute, s-au dăruit total. Am executat ceea ce ne-am propus. Desigur au fost şi mici probleme, dar realmente chiar şi după o înfrângere de acest gen vreau să-i felicit. Repet, sunt mândru să am în echipă nişte jucători precum aceştia. 

A fost un meci foarte intens în care s-au schimbat foarte mult rolurile. Au fost momente în care noi am fost echipa pe val, de asemenea au fost momente în care Oradea a fost pe val. Am avut o rotaţie mai scurtă şi acest lucru s-a văzut. Am cedat un pic lupta la recuperări mai ales în sfertul 3, dar per total am dat dovadă de caracter şi că putem să revenim în meci. O astfel de partidă este decisă de o fază, fiecare posesie contează, fiecare minge contează şi cred că ei au avut mai mult noroc. Felicit CSM Oradea pentru victorie şi le urez mult succes în finală", a declarat Şapera.

Într-un final, tehnicianul a vorbit şi despre ceea ce urmează acum pentru echipa sa. Acesta a spus că meciul din finala mică, cel puţin pentru el, nu este deloc important.

"Mergem mai departe, nu suntem genul de echipă care se predă, ne gândim în continuare la obiectivele noastre din acest sezon, ne dorim foarte mult să câştigăm seria de play-off cu BC Mureş. Pentru mine personal meciul din finala mică este foarte puţin important, Eu nu sunt deloc un fan al meciului pentru locurile 3 şi 4. Voi încerca să îmi menajez jucătorii şi să începem să evităm nişte accidentări inutile în acest moment al sezonului. Desigur vom intra în teren să ne luptăm şi să arătăm că suntem o echipă serioasă chiar ş în condiţii mai grele", a încheiat Hristu Şapera. 

În finala mică a competiţiei, BCM U Piteşti va întâlni gazda turneului, CSU Asesoft Ploieşti.

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    mandrii de voi
    si noi suporterii suntem mandrii de voi.sper sa ramaneti cu totii si la anul pentru ca ne-ati adus foarte multe bucurii.lui sapera si lui durkovic le-as face contracte pe viata daca s-ar putea.

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    good luck!
    multa bafta azi! stiti ca se poate, e deja vu!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!