Stiri Cupa României Masculin

Final 4. Şerban Sere: "Ne dorim foarte tare victoria în partida cu Piteşti"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.04.2014

Şerban Sere, managerul formaţiei CSM Oradea, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă premergătoare Final Four-ului Cupei României din acest weekend, despre competiţia de la Ploieşti în sine, despre primul meci cu BCM U Piteşti, respectiv ceea ce urmează pentru Oradea în viitorul apropiat.

"Ne aflăm într-un moment extrem de important al acestei competiţii, partea frumoasă a lucrurilor a trecut, urmează într-adevăr lucrurile concrete, mai precis acest Final Four al Cupei României şi apoi începe play-off-ul, o competiţie în care nu ai voie să faci paşi greşiţi.

Eu sper din tot sufletul că experienţa ultimelor sezoane să ne ajute foarte mult în abordarea Cupei României, în faza în care ne aflăm, şi să reuşim să ne mobilizăm la adevărata noastră valoare, care eu tind să cred că este aceea pe care am arătat-o în turul campionatului. Ne dorim să obţinem rezultate pe care toţii fanii noştri le aşteaptă. 

Am terminat sezonul regulat pe o poziţie foarte bună, însă, cu toate acestea, trebuie să avem foarte mare grijă pentru că nu doar echipa noastră s-a întărit pentru acest sezon, ci toate echipele puternice, mai valoroase, din campionat. În perioada următoare la echipă va veni Igor Ranisavliev, preparatorul fizic cu care noi am colaborat în ultimii ani. Scopul prezenţei sale este de a încărca bateriile băieţilor în perspectiva play-off-ului. Încercăm să luăm toate măsurile pentru a fi pregătiţi de cele două competiţii care ne aşteaptă, Final Four-ul Cupei României, respectiv play-off-ul din LNBM. 

De asemenea, ţin să reamintesc că, obiectivul pentru Cupa României este atins. Desigur, vom face tot ce depinde de noi pentru a câştiga trofeul pus în joc. Ne dorim foarte tare să ajungem cel puţin în finala cupei, important este să luăm lucrurile pas cu pas, primul obstacol fiind echipa din Piteşti. Ne dorim foarte tare victoria, iar dacă o vom obţine putem să vorbim despre următorul meci".

Duelul din cadrul semifinalelor cupei dintre CSM Oradea şi BCM U Piteşti se va desfăşura în Sala "Olimpia" din Ploieşti, vineri, 11 aprilie, începând cu ora 17:30. Cealaltă semifinală va aduce faţă în faţă gazda CSU Ploieşti şi oltenii de la Energia Rovinari, meci care va debuta la ora 19:45. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!