Stiri Cupa României Masculin

FINAL 4. Sorin Căprărescu: "Mergem la Ploieşti să jucăm cel mai bun baschet"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
10.04.2014

Caprarescu

Sorin Căprărescu își dorește ca BCM U Pitești să aducă din nou Cupa României la Pitești. Managerul grupării din Trivale afirmă însă că spre deosebire de ultimii ani, turneul este mult mai puternic și că partida cu CSM Oradea va fi foarte dificil.

Pentru noi ar fi extraordinar să câștigăm pentru a doua oară Cupa României dar anul acesta Final Four-ul va fi unul dintre cele mai interesante din ultimii ani, cu echipe foarte puternice. Până la trofeu noi trebuie să trecem de CSM Oradea care este o nucă tare cu jucători foarte buni, experimentați, au făcut doar două-trei modificări în presezon deci automat au aceeași echipă, joacă de mult timp împreună și eu cred că este cea mai în formă echipă la momentul actual. Noi mergem să ne jucăm șansa noastră, mergem să jucăm cel mai bun baschet pe care îl putem juca la ora actuală și eu sper să obținem victoria în meciul cu Oradea și să jucăm astfel din nou o finală de Cupa Românie. Sper să le oferim suporterilor noștri din nou o bucurie imensă. Dacă vom face cât mai puține greșeli eu zic că avem șanse mari să trecem de Oradea. Este un singur meci, unul eliminatoriu, cine pierde plătește și va juca finala mică.

Al doilea meci din cadrul turneului final se va disputa între CSU Asesoft și Energia Rovinari, favorită clară la câștigarea partidei fiind gruparea din Ploiești. Managerul piteștenilor afirmă că echipa pregătită de Vladimir Arnautovic este foarte greu de învins.

Ploieștiul este singura echipă din campionatul nostru care nu a pierdut nici un meci acasă și este foarte greu să îi învingem. Ei sunt principalii favoriți la câștigarea cupei în primul rând că se joacă pe terenul lor, în plus să nu uităm că sunt multiplii campioni ai României. Dar până acolo noi trebuie să învingem Oradea, a încheiat managerul grupării piteștene.

Partida dintre CSM Oradea şi BCM U Piteşti este programată vineri, de la ora 17:30. Ea poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 2.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!