Stiri Cupa României Masculin

Final 4. Vujadin Subotic: „Piteștiul joacă un baschet foarte bun”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.04.2014

CSM Oradea și BCM U Pitești se întâlnesc astăzi, 11 aprilie, începând cu ora 17:30, în Sala „Olimpia” din Ploiești pentru un joc care contează pentru prima semifinală a Cupei României din cadrul Final Four 2014. Vujadin Subotic, extrema grupării din Bihor, a spus într-o declarație acordată site-ului nostru că, toate gândurile sale și a coechipierilor săi se îndreaptă în acest moment doar spre meciul cu trupa din Argeș. 

„Cupa este o competiție atractivă și foarte interesant de urmărit, însă de cealaltă parte, a noastră, a jucătorilor, este nevoie de multă concentrare și trebuie să faci orice îți stă în putință deoarece un singur meci decide dacă mergi mai departe sau ești eliminat din competiție. Cred că această ediție a Final Four-ului va fi una interesantă. Noi ne gândim acum doar la primul meci, cel împotriva echipei BCM U Pitești. Aceștia au un lot bun și joacă un baschet foarte bun, deci trebuie să dăm totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a mărturisit Subotic pentru TotalBaschet

Una dintre cele mai bune prestații ale lui Vujadin Subotic în sezonul competițional 2013-2014 s-a consemnat în turul LNBM, pe terenul celor de la BCM U Pitești, în victoria orădenilor, scor 80-65. Muntenegreanul a jucat aproape 30 de minute atunci, timp în care a reușit să-și treacă în cont 14 puncte cu 6/8 de la 2 puncte și 2/2 de la linia de fault, pentru un indice la eficiență de 15 unități.

De asemenea, după 4 meciuri din 4 jucate de Vujadin Subotic pentru CSM Oradea în Cupa României, jucătorul a acumulat medii de 14.8 puncte, 2.8 pase decisive, 2.0 recuperări și 16.0 la eficiență, totul în 26:49 minute jucate pe meci. 

Confruntarea dintre Oradea și Pitești din semifinalele cupei va fi transmisă în direct de postul DigiSport 2.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!