Stiri Cupa României Masculin

Final prematur de carieră pentru Nicolae Foalea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.10.2012

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a renunțat la serviciile baschetbalistului Nicolae Foalea. Informația a fost publicată pe site-ul csikikosar.ro.

Din câte se pare Foalea are probleme serioase la spate, motiv pentru care conducerea clubului harghitean a decis să renunțe la contractul semnat cu jucătorul venit de la U Mobitelco Cluj în această vară. Potrivit sursei citate, Foalea nu a jucat la capacitate maximă în niciunul dintre jocurile oficiale disputate în acest început de sezon. Foalea nu a fost folosit în meciul cu CSM București din campionat și nici în ultimul meci al turneului de la Sibiu, cu BC Mureș.

În anunțul făcut de clubul harghitean se precizează că problemele cu spatele îl forțează pe Foalea să renunțe la cariera de baschetbalist. De altfel, e foarte posibil ca el să nu mai poată juca baschet nici măcar pentru recreere.

Astfel, Foalea a jucat doar două meciuri pentru BC Miercurea Ciuc, bifând 16 minute de joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!