Stiri Cupa României Masculin

Franjo Bubalo: “Trebuie sǎ câştigǎm.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
08.02.2013

                                        

Duminicǎ, 10 februarie, formaţia pregǎtitǎ de Laszlofy Botond, BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, se deplaseazǎ la Bucureşti pentru a se confrunta cu CS Dinamo. Fundaşul ciucanilor, Franjo Bubalo a prefaţat partida ce va avea loc în Arena de Baschet din Bucureşti.

“Este un meci foarte important pentru noi, ne-am antrenat foarte bine toatǎ sǎptǎmâna pentru aceastǎ partidǎ, aşa cǎ trebuie sǎ câştigǎm. Dacǎ jucǎm bine în apǎrare şi luptǎm pentru fiecare posesie nu cred cǎ vom avea probleme. Este evident cǎ ei au evoluat şi şi-au schimbat stilul de joc, dar trebuie sǎ ne gândim la modul nostru de joc şi defensiva noastrǎ. Ei, pe teren propriu, joacǎ un baschet rapid şi agresiv, aşa cǎ trebuie sǎ fim atenţi.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!