Stiri Cupa României Masculin

Frații Green, Garlon și Gerald, au făcut spectacol în Big 3. Video

Frații Green, Garlon și Gerald, au făcut spectacol în Big 3. Video

Duminică, 17 iulie, a avut loc o nouă etapă a Big 3, liga de 3 la 3 înființată de Ice Cube și Jeff Kwatinetz în 2017. Garlon Green, fostul baschetbalist al lui CSM CSU Oradea, a făcut echipă alături de fratele său, Gerald, și au făcut spectacol în Frisco, Texas.

Pe lângă frații Green, formația Bivouac îi mai cuprinde pe Corey Brewer, jucător cu peste 850 de meciuri în NBA, pe Will Bynum, sportiv cu peste 350 de partide în NBA, și pe Jeff Ayres, baschetbalist cu peste 250 de jocuri în NBA.

Adversara lui Bivouac a fost trupa Power, care are jucători precum Glen Rice Jr. (ex-Washington Wizards), Cuttino Mobley (peste 750 de meciuri în NBA), Royce White (ex-Sacramento Kings), Nikoloz Tskitishvili (peste 150 de partide în NBA) și T.J. Cline (MoraBanc Andorra).

Bivouac a făcut un joc foarte bun și s-a impus cu 50 la 43, coșul decisiv fiind înscris de Brewer. Acesta a terminat cu 17 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Gerald Green a fost principalul marcator (20 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții), în timp ce Garlon Green a izbutit 9 puncte.

La scorul de 46-41, Garlon a întrerupt un parțial al lui Power cu un slam-dunk în forță, care a îndreptat decisiv balanța în fieful lui Bivouac. Din tabăra adversă s-au remarcat Glen Rice Jr. (14 puncte), Cuttino Mobley (9 puncte), Royce White (8 puncte, 9 recuperări, 9 pase decisive) și Nikoloz Tskitishvili (8 puncte).

*foto: Garlon Green

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!