Stiri Cupa României Masculin

Garlon Green a debutat pentru Fos Provence Basket

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.10.2022

Garlon Green a debutat pentru Fos Provence Basket

După două sezoane petrecute la CSM CSU Oradea, Garlon Green a schimbat mediul și s-a transferat în unul dintre campionatele de top ale Europei. Fratele lui Gerald Green a ajuns în Betclic Elite, primul eșalon al campionatului francez, unde evoluează pentru Fos Provence Basket.

Runda a treia din LNB a adus și debutul lui Garlon pentru noua sa echipă. Acesta a absentat în prima etapă, la eșecul cu Le Mans, iar în a doua etapă, Fos-sur-Mer a stat. Astfel, debutul fostului jucător al Oradiei s-a consemnat în confruntarea de pe teren propriu cu Nanterre.

Green a purtat noroc, iar Fos Provence a produs o semi-surpriză și a obținut primul succes din noua stagiune, la o singură posesie. Începutul de joc le-a aparținut oaspeților, care s-au distanțat și la 12 puncte. Echipa pregătită de Remy Valin a revenit până la pauza mare, când conducea cu 48-44.

Sfertul trei a fost totuși cel mai slab pentru gazde, care au reușit să înscrie doar opt puncte, permițându-le celor de la Nanterre să pună un avans de șapte lungimi pe tabelă. La polul opus a fost sfertul al patrulea, încheiat cu 31 de puncte înscrise de Fos-sur-Mer, iar scorul final a fost 87-84 pentru aceștia.

La primul meci pentru noua sa echipă, Garlon Green a fost al doilea marcator al echipei din postura de titular. El a încheiat cu 13 puncte și 5 recuperări, transformând 5/7 aruncări din acțiune. Gabe DeVoe a fost omul meciului cu 18 puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive.

Următorul meci pentru Fos Provence Basket este programat sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 21:00, în fața celor de la Ada Blois, nou-promovată ce are trei victorii din tot atâtea meciuri.

*foto: Instagram/@seb.g.photos.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!