Stiri Cupa României Masculin

Giurgiu favoritǎ la Ciuc

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
13.12.2012


Liga Națională

 Etapa 13

Sala Sporturilor M. Ciuc

Vineri (14.12), ora 18


1-11 Fișa meciului 6-6

BC “Perla Harghitei” Miercurea Ciuc primeşte vizita formaţiei CSŞ Giurgiu pentru a disputa partida din cadrul etapei cu numǎrul 13, ce se va disputa în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc, vineri (14 decembrie), începând cu ora 18.00.

Gazdele au reuşit în aceastǎ ediţie de campionat o singurǎ victorie, împotriva echipei CS Dinamo, ocupând locul 14, cu un total de 13 puncte. Ultima înfrângere a fost înregistratǎ în etapa precedentǎ în confruntarea cu BC Timba Timişoara, în Sala Sporturilor Olimpia, scor 79-70.

De partea cealaltǎ, formaţia pregǎtitǎ de Chris Terrell a pierdut pe teren propriu duelul cu CSU Atlassib Sibiu, scor 60-70, înregistrând cea de-a 6 înfrângere, având tot atâtea victorii, ocupând un loc 12 în ierarhia generalǎ.

Dupǎ cum puteţi sesiza în Fişa meciului, cele douǎ echipe s-au mai confruntat de 2 ori, giurgiuvenii conducând cu un scor general de 2-0.

Din punct de vedere al poziţiei în clasament şi al istoricului confruntǎrilor oficiale, oaspeţii sunt favoriţi, însǎ avantajul terenului propriu îl deţin gazdele, care sperǎ în continuare la o a 2 victorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!