Stiri Cupa României Masculin

Goran Ostojic, aproape de Miercurea Ciuc (Surse)

Eduard Popa

Eduard Popa
27.08.2018

goran ostojic miercurea ciuc

CSM VKSC Miercurea Ciuc revine în baschetul masculin din România în acest sezon și a început să miște pe piața transferurilor. În acest sens, echipa harghiteană este foarte aproape de a-l semna pe pivotul sârb Goran Ostojic, anunță sursele totalbaschet.

Ostojic a evoluat în stagiunea precedentă la Timba Timișoara. Pivotul a adunat medii de 7,4 puncte și 5,3 recuperări, în 16 partide în cae a jucat puțin peste 21 de minute pe meci. Ostojic a venit la Timba în mijlocul sezonului. El a jucat în sezonul precedent la Politeknik, în Superliga Ucrainei și la Sloga, în prima ligă sârbă. Totodată, a mai trecut în cariera sa și pe la echipa slovacă Nitra.

CSM VKSC Miercurea Ciuc va juca sezonul viitor în Grupa C a LNBM, iar în prima etapă va întâlni ACS Târgu Jiu.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!