Stiri Cupa României Masculin

Ionuț Georgescu și Vlad Moldoveanu se numără printre cei confirmați pozitiv cu covid-19

Ionuț Georgescu și Vlad Moldoveanu se numără printre cei confirmați pozitiv cu covid-19

Un adevărat focar de coronavirus a apărut la câteva zile după disputarea Turneului Memorial Elemer Tordai. Printre cei confirmați pozitiv cu noul coronavirus se numără și managerul celor de la CSO Voluntari, Ionuț Georgescu, dar și vedeta echipei, Vlad Moldoveanu.

Într-o scurtă declarație acodată Gazetei Sporturilor, Ionuț Georgescu afirmă faptul că nu a știut de înțelegerea dintre Sibiu și U-BT Cluj:

„Vă spun sincer că dacă noi am fi știut că echipa clujeană nu a prezentat teste, nu am fi acceptat să jucăm. În această vară am primit multe oferte de la echipe de a juca, dar i-am refuzat pe toți cei care nu au avut teste făcute la zi.”

Cât despre scenariul prezentat de cei de la Sibiu, care susțin că echipele participante la turneul din 7-8 octombrie au jucat amicale și în Serbia și Bulgaria, Georgescu spune că:

„Este posibil să ne fi îmbolnăvit și acolo, repet, dar am făcut mereu teste. Ori la Sibiu, au fost cei de la Cluj care nu au respectat regulile jocului! Noi am investit în condiții de siguranță, repet, dacă știam că nu au teste COVID cei de la Cluj, nu jucam."

Managerul ilfovenilor a afirmat că și el este confirmat pozitiv cu covid-19 și că, fără să știe de acest lucru, a intrat în contact direct cu familia lui, la fel cum au pățit și sportivii:

„Avem 9 oameni din cadrul echipei, 7 jucători și doi membri ai staffului. E o situație gravă. Eu am copil mic, nevasta e gravidă. Am intrat în contact, suntem în izolare. La fel, avem un jucător pozitiv cu doi copii mici acasă. Patru oameni din cei 9 au avut simptome clare, dureri musculare, tuse. Jucătorii sunt în izolare, primesc mâncarea la ușă!"

De asemenea, gsp.ro susține că printre cei confirmați pozitiv este și Vlad Moldoveanu, jucător care din acest sezon va evolua din nou în LNBM.

*foto: facebook CSU Sibiu

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ereticus :

    ....
    Perioada de incubatie a virusului este de minim 5-6 zile(organisme cu sistem imunitar deficitar) maxim 14 zile dar in medie este 10-12 zile...... In echipa din Otopeni virusul a debutat dupa 4-5 zile...... Fara a minimiza gresala maxima a clujului(nu au refacut testele) sau a sibiului care a acceptat sa ne primeasca fara teste la zi imi permit sa-mi afirm opinia si sa spun ca ceva ii putred in danemarca, Ori careva sau cativa de la otopeni a comis-o dupa testare (in 48 de ore se pot intampla enorm de multe), ori au fost insotiti de cineva care nu s-a testat(familie sau prieteni, o romaneasca) ori testele cuiva(otopeni) au fost fals negative (asa cum la cfr Cluj au iesit toti fals pozitivi)..... P.S. pentru cei care nu au inteles, este doar o parere, nu sunt expert in virus cum nici cei care tot improasca cu noroi nu sunt!

    cu 3 ani în urmă (14.10.2020)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      .....
      Sunt curios cate cazuri noi vor aparea la Sibiu, si ei au jucat cu noi!

      cu 3 ani în urmă (14.10.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      chiar la misto sa fie, deja e usor deranjanta chestia cu otopeniul; nimeni nu il iubeste pe pandele (nici macar firea), dar poti sa-i spui clubului pe nume, voluntari...
      iar on topic:
      perioada de incubatie pentru infectia COVID-19 este data ca fiind intre doua si 14 zile, cu estimari mediane de 5 6 zile. cum ziceam anterior, orice este posibil, dar deocamdata cert este doar ca regulile nu au fost respectate.

      cu 3 ani în urmă (14.10.2020)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      .....
      Părerea mea este că și cu regulile respectate cazurile ăstea tot apăreau....și dacă la voi situația rămâne tot la 2 infectați atunci treabă îi clară.....noi sigur îl avem in dotare când am ajuns la Sibiu dar sunt curios ce-i putred in Danemarca la Otopeni.....acuma că am aflat și cine îi "sponsorul" ..... mă gândesc că ei aplică cea mai buna strategie de apărare.....atacul.....

      cu 3 ani în urmă (14.10.2020)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca U92 :

    Ma intreb
    Oradea care a jucat cu Clujul anterior turneului are cazuri? Nope
    Este posibil ca virusul sa fie capabil sa apara la jucatori in 2 orase diferite, daca se presupune ca unul dintre echipe e transmitatorul? Nope
    Avand in vedere ca sambata si luni au aparut primele semne, adica la 2 zile dupa turneu+2 zile de turneu+1 noapte anterioara =5 zile. A declarat careva dintre aceste doua echipe, programul oficial si cel neoficial, si cine cu cine s-a intalnit? Nope
    E mai usor sa spui ca altul e de vina, e in cultura noastra de natie.
    Altii sunt de vina, desi poate ambii au dreptate, doar ca cativa motanei in caldurii au cules neste virusi.

    cu 3 ani în urmă (15.10.2020)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      .....
      Sibiul are 2 cazuri, unul anterior turneului..... daca pleca de la noi atunci erau in aceeasi situatie, sau mai grav si sibiul!

      cu 3 ani în urmă (15.10.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii