Stiri Cupa României Masculin

Isaiah Philmore a semnat cu Telekom Baskets Bonn. Update

Isaiah Philmore a semnat cu Telekom Baskets Bonn. Update

Isaiah Philmore se desparte de CSU Sibiu. Baschetbalistul american își va continua cariera alături de Telekom Baskets Bonn, echipă angrenată în prima ligă germană. 

Acesta a trimis un mesaj fanilor sibieni prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului. . 

A fost o decizie foarte grea. Am oferit mult timp acestui loc și îmi va lipsi...Îmi vor lipsi colegii. Aș vrea să nu fie așa, dar trebuie să încerc să fac ceea ce e mai bine pentru mine și familia mea. Să îmi acord această șansă. Inima mea va rămâne mereu la Sibiu și faptul că plec acum nu înseamnă că nu mă voi întoarce. Îmi pare rău că plec așa, dar trebuie să o fac. 

 

😔Isaiah Philmore, jucătorul de 31 de ani al echipei noastre, a decis să facă pasul mai departe, să își dezvolte cariera...

Posted by BC CSU Sibiu on Monday, February 1, 2021

Fără îndoială, Philmore avea un rol extrem de important în rotația gândită de Dan Fleșeriu pentru acest sezon. Baschetbalistul american a evoluat în toate cele 11 partide din LNBM din acest sezon și a adunat medii statistice de 31:14 de minute, 16,8 puncte, 5,6 recuperări și 1,5 pase decisive pentru un indice la eficiență de 19,6. Mai mult de atât, jucătorul de pozițiile 4-3 a avut o contribuție majoră la calificarea în playoff-ul FIBA Europe Cup cu medii statistice de 14 puncte, 5,7 recuperări și 0,7 pase decisive pentru un indice la eficiență de 13 unități. 

Sportivul în vârstă de 31 de ani a jucat două sezoane și jumătate în echipamentul lui BC CSU Sibiu, club alături de care și-a îmbogățit palmaresul cu o Cupă a României și o medalie de argint în LNBM. 

La ora actuală, Telekom Baskets Bonn ocupă locul 16 din 18 în Bundesliga, trupa antrenată de Will Voigt are 3-11 la general și nu a mai făcut cunoștință cu victoria de 5 partide. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu/fiba.basketball

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

5 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Sibiu
    Îmi pare rău pt Sibiu, este o pierdere foarte mare. Chiar dacă juca și "3", pe rolul lui natural, de PF, era probabil cel mai bun din tara.
    Din păcate asa se întâmplă când nu ai o situație financiara bună, stabila. Ești obligat sa accepți astfel de clauze și poți doar sa speri ca nu se va apela la ele.

    cu 3 ani în urmă (02.02.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Păcat
    Un jucător foarte important pentru noi destul de greu de înlocuit atât în teren cât și în vestiar. Probabil doar oferta din Germania l-a convins, mergem înainte, hai CSU. O să revină e "virusat"

    cu 3 ani în urmă (02.02.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    Mare pacat
    După prestațiile bune din campionat, cupa și FEC era cumva normal sa primească oferte mai bune.
    Cred ca a fost cel mai bun PF pe care l-am văzut la echipa noastră, in cei 14-15 ani de când sunt fan al acestei echipe.
    Sa speram ca se va găsi un înlocuitor experimentat și cu calități similare.

    cu 3 ani în urmă (02.02.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Philmore
    La ora transferului nu cred ca Sibiu putea ceda un jucator mai important... sansele lor scad considerabil.

    cu 3 ani în urmă (02.02.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    o noua expresie
    a valorii campionatului romanesc. loc 16/18(lupta la retrogradare ;) ) vs loc 2-3, cu meciuri pending in FIBA EC si situatie destul de buna in campionat.
    Phillmore nu va reveni ( asa cum incearca sa ne indulceasca amarul) pt ca are 31 iar la 33, 34 nu stiu ce valoare mai poate aduce deci e farewell. Cred ca nu exista fan care sa nu regrete plecarea lui.
    E o perioada in care echipele fac achizitii deci inflatie de jucatori buni nu e deci va fi greu la ce bani avem.
    Pe de alta parte e o sansa pentru Lutete, care va primi minute, dar un om de anvergura lui Zey va fi greu de inlocuit.
    Chapeau bas Philmore.

    cu 3 ani în urmă (02.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii