Stiri Cupa României Masculin

Ivan Harris îl înlocuiește pe Henifin la Miercurea Ciuc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.01.2013

Ivan Harris este noul jucător al lui BC Miercurea Ciuc, informează site-ul oficial al echipei, csikikosar.ro. El este american, are 28 de ani, măsoară 2.00 metri și evoluează pe poziția 3.

Absolvent al universității Ohio State, Harris a jucat la nivel profesionist în SUA, Finlanda, Argentina, Uruguay, Australia și Japonia. Traiectoria sportivă a lui Ivan: Lappeenrannan NMKY (2007-08), Erie BayHawks (2008-10), Gimnasia CR (2010), Club Biguá de Villa Biarritz (2010), Ballarat Miners (2011), Miyazaki Shining Suns (2011.

El a fost adus la Miercurea Ciuc în locul lui Zack Henifin.

Aceasta este singura modificare pe care lotul echipei pregătite de către Laszlofy Botond o operează înaintea returului campionatului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!