Stiri Cupa României Masculin

Ivan Harris: "Ne concentrăm doar la următorul meci"

Paul Olar

Paul Olar
25.03.2013

BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc a cedat în această etapă pe terenul lui CSȘ Giurgiu, cu ocazia unei dispute încheiate cu scorul de 83-70.

Într-o declarație acordată site-ului Total Baschet, Ivan Harris, cel mai bun om al lui Laszlofy Botond în confruntarea de vineri, a explicat eșecul echipei sale.

"Consider că ne-am luptat din greu ca o echipă, însă giurgiuvenii au putut să ne spargă defensiva și să marcheze aruncări din poziții dificile. Am lăsat jocul să curgă în direcția mea și cu ajutorul coechipierilor am avut o evoluție grozavă. Încer de fiecare dată să îmi țin echipa în partidă, ne-am apărat bine la Giurgiu, dar nu a fost suficient. Acum ne gândim și ne concentrăm doar la următorul meci."

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!