Stiri Cupa României Masculin

Javon Masters a semnat un acord cu CSM Galați

Javon Masters a semnat un acord cu CSM Galați

Lotul celor de la CSM Galați începe să se contureze din ce în ce mai mult. Astfel, potrivit celor de la unitedhoops.ro, gălățenii au ajuns la un acord cu fostul baschetbalist al lui Dinamo, Javon Masters, dar au prelungit și înțelegerea cu Maksim Sturanovic.

Javon Masters a jucat în ultimii doi ani la formația din Ștefan cel Mare. El a adunat, în total, 40 de meciuri în LNBM și 8 în Cupa României. În Liga Națională Masters are medii de 12,4 puncte, 4 pase decisive, 3,2 recuperări și 1,2 intercepții pentru 12,6 la eficiență în 30 de minute pe meci.

Masters a absolvit universitatea canadiană New Brunswick în 2018. Sportivul de origine canadiană a avut o primă experiență ca profesionist la Ourense, în LEB Oro, pentru ca în vara lui 2019 să joace la Hamilton Honey Badgers, în Canada.

Potrivit sursei citate, și Maksim Sturanovic și-a prelungit înțelegerea cu CSM Galați. Pivotul sârb a jucat în 26 de meciuri sezonul trecut, cu 10,7 puncte, 4,7 recuperări și 0,9 capace, în 25:08 minute pe meci.

Până acum formația antrenată de Florin Nini a mai prelungit contractele lui Alexandru Vlad și Marius Ciotlăuș și i-a transferat pe David Stan, Matt Milon și Kareem Brewton.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!