Stiri Cupa României Masculin

Jonathan Person: „A durat un pic mai mult pentru noi să ne adaptăm”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.02.2024

Jonathan Person: „A durat un pic mai mult pentru noi să ne adaptăm”

CSM Târgu Mureș a avut parte de un prim rezultat nefast după pauza competițională. Cu mari probleme de lot, ardelenii au pierdut cu 81-88 pe teren propriu, în fața nou-promovatei Corona Brașov. Gazdele nu s-au bazat pe mai mulți jucători de bază din rotație.

Jonathan Person a ieșit la rampă în absența colegilor săi și a fost cel mai bun marcator de pe teren, cu 27 de puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Iată ce a avut acesta de zis la finalul confruntării:

„Este frustrant pentru că am început să jucăm în a doua repriză. Nu știu dacă am fost în urmă cu 20 de puncte în prima repriză. Știind că ne-au lipsit Santa și Jakob la pozițiile mari și, de asemenea, Martinic, am crezut de dinainte că va fi mai greu decât a fost. Apoi, noi, supărați la pauză, antrenorul a țipat la pauză la noi să luptăm și am făcut-o. Asta a fost partea frustrantă. Cel puțin a doua parte a fost bună și putem lua asta cu noi. Este foarte greu să joci fără pivoți, dar cred că Borșa a făcut o treabă extraordinară. El a trebuit să se adapteze și noi să ne adaptăm modul în care jucăm. Noi îi avem pe Santa și Jacob, doi dintre cei mai masivi jucători din ligă, cărora le poți arunca mingea. A durat un pic mai mult pentru noi să ne adaptăm și când am făcut-o a fost prea târziu. Ei au putut să își ajusteze apărarea să pună presiunea mai sus. Credite lor, au meritat această victorie.”

CSM Târgu Mureș va deschide următoarea etapă, cu un meci tot pe teren propriu, împotriva celor de la CSO Voluntari, programat vineri, 7 martie, de la ora 19:00.

*foto: Facebook/CSM Târgu Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!