Stiri Cupa României Masculin

Jonathan Person revine în LNBM și va juca pentru o nou-promovată

Jonathan Person revine în LNBM și va juca pentru o nou-promovată

Jonathan Person se întoarce în Liga Națională de Baschet Masculin și va evolua pentru CSM Târgu Mureș, nou-promovată în primul eșalon. Mutarea a fost anunțată prima dată pe unitedhoops.ro și confirmată de jucătorul suedez pe contul personal de Instagram.

Person nu o să fie pentru prima dată la Târgu Mureș, acesta având în trecut un contract cu defuncta BC Mureș. De asemenea, suedezul a trecut și pe la BCMU FC Argeș Pitești sau SCM U Craiova.

Ultima dată el a evoluat în 2020/2021 în LNBM, la Craiova, unde a adunat medii de 6.9 puncte, 2.6 recuperări și 1.4 pase decisive în 27 de apariții. Pe lângă jocurile din campionat, Person a strâns și 6 dispute în Cupa României, cu 8.7 puncte, 2.8 recuperări și 1.8 pase decisive în medie.

Internaționalul suedez în vârstă de 29 de ani a petrecut stagiunea 2021/2022 în țara natală, unde a jucat pentru Sodertalje Kings, cu care în 27 de apariții a avut medii de 8.4 puncte, 3.8 recuperări și 3.0 assist-uri. Sodertalje a ajuns în semifinalele campionatului din Suedia.

Mureșul se va baza și pe Goran Gajovic în lotul pentru sezonul viitor, muntenegreanul revenind în orașul în care a debutat în baschetul românesc.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!