Stiri Cupa României Masculin

Jordanco Davitkov: „Întâlnim una dintre primele patru echipe ale campionatului”

Jordanco Davitkov: „Întâlnim una dintre primele patru echipe ale campionatului”

CSM Târgu Jiu se pregătește de confruntarea cu una dintre cele mai bune formații ale Ligii Naționale. Echipa gorjeană o întâlnește în optimile Cupei României pe CSO Voluntari, grupare ce tocmai a disputat SuperCupa României.

CSM Târgu Jiu a obținut un rezultat bun la Cupa Timișoara NetBet, pe care a reușit să o câștige după o finală cu gazda SCM Timișoara. De altfel, alb-albaștrii și-au conturat un lot interesant în această vară, mutarea principală fiind reprezentată de readucerea lui Porter Troupe.

Jordanco Davitkov, antrenorul lui CSM Târgu Jiu, a prefațat duelul cu CSO Voluntari, pentru site-ul oficial al clubului:

Întâlnim una dintre primele patru echipe ale campionatului. CSO Voluntari este o echipă foarte bine structurată. Noi venim după un turneu bun la Timișoara și sperăm să ne menținem pe aceiași linie. Avem însă un mare dezavantaj în ceea ce privește jucătorii romani, iar regulile cupei ne obligă să folosim doi jucători permanent pe teren. În același timp este o șansă pentru cei care vor evolua. Vom da totul pe teren, iar la final vom vedea ce am realizat.

Meciul dintre gorjeni și ilfoveni va începe la ora 19:00.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!