Stiri Cupa României Masculin

Karlo Zganec și-a prelungit contractul cu U-BT Cluj-Napoca

Karlo Zganec și-a prelungit contractul cu U-BT Cluj-Napoca

În cursul zilei de miercuri, 24 iunie, canalele oficiale de media ale lui U-BT Cluj-Napoca au anunțat că Dusko Vujosevic va rămâne și în sezonul următor la formația ardeleană. Prin urmare, alb-negrii au dovedit că mizează pe continuitate în ediția 2020-2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

De altfel, conform declarațiilor și anunțurilor oficiale făcute de oficialii clubului clujean, următorii jucători au contract cu U-BT: Donatas Tarolis, Patrick Richard, Nandor Kuti, Ștefan Grasu și David Vida.

Conform lui Emiliano Carchia, Karlo Zganec este al treilea străin din lotul de anul trecut care decide să rămână la echipa din Cluj-Napoca. În campionatul intern, croatul a evoluat în 16 partide și a avut medii de 8.7 puncte, 5.3 recuperări și 1.9 pase decisive.

În trecut, Zganec a mai jucat pentru KK Zagreb și Cedevita Zagreb.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!