Stiri Cupa României Masculin

„La masă cu sportivii”, un nou eveniment realizat de CSO Voluntari

„La masă cu sportivii”, un nou eveniment realizat de CSO Voluntari

Marți, 7 decembrie, CSO Voluntari a organizat un eveniment intitulat „La masă cu sportivii”, în cadrul căruia 30 de juniori ai diferitelor secții sportive au avut oportunitatea de a lua masa cu 10 membri ai echipelor de baschet și volei.

Iată numele celor zece speakeri.

Baschet: Vlad Moldoveanu, Rolland Torok, David Vida, Dan Ioan, Vladimir Biasutti

Volei: Alice Kapelovies, Diana Vereș, Gabriela Dan, Nneka Onyejekwe, Sânziana Motroc

Scopul acestui eveniment a fost ca tinerii juniori ai clubului să aibă ocazia de a petrece timp și de a învăța de la niște sportivi de performanță detalii importante care să îi ajute în viitor. Conform csovoluntari.ro, cele șase direcții în care au mers discuțiile sunt:

  • Viața de junior și drumul către performanță
  • Echilibrul școală-sport și importanța acestuia
  • Comunicarea cu părinții, antrenorul, colegii, arbitrii
  • Cum pot fi gestionate momentele dificile, înfrângerile, accidentările
  • Efectul valorilor pe care sportivii și le însușesc
  • Importanța alimentației, a pregătirii fizice și a odihnei

Acest proiect chiar este unul special și îmi place foarte mult. Îmi place foarte mult ce se întâmplă la noi, la Voluntari, cel puțin de când am venit eu aici. Este un club cu mulți sportivi, un club în care se investește și în care ne dorim performanță. Așa că și rolul nostru, ca sportivi profesioniști, este să dăm înapoi clubului și celor mai mici. Pe mine personal m-au întrebat multe despre partea psihologică. Am avut un baschetbalist la masă. M-au întrebat despre cum a fost în America, ce s-a întâmplat acolo și povestea mea de la 16 ani la 23 de ani, când am fost în America. Dacă mă urmăriți pe social media, sunt destul de activ pe partea de psihologie sportivă sau mental coaching, deoarece cred că este foarte important în sportul de performanță”, a spus Vlad Moldoveanu la finalul evenimentului.

De asemenea, Ionuț Georgescu s-a arătat încântat de desfășurarea proiectului „La masă cu sportivii”:

Astăzi am simțit din nou acea satisfacție de a fi parte dintr-un proiect care transcende sportul și atinge emoțional copiii și tinerii, având puterea de a-i inspira și motiva!”, a scris managerul lui CSO Voluntari într-o postare pe Facebook.

Mai multe fotografii de la acest eveniment puteți găsi în galerie.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!