Stiri Cupa României Masculin

La victorie!

Costin Marinescu

Costin Marinescu
07.12.2012

Sala ”Constantin Jude” Timișoara
sâmbătă, 8 decembrie
ora 18:00
  Fișa meciului  

Timba Timișoara întâlnește sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala ”Constantin Jude”, pe BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc.  Vecine de clasament, despărțite de doar două victorii, ambele formații își pun mari speranțe în acest meci pentru a-și îmbunătăți linia statistic.

La primiul său sezon în LNBM, Timba se află pe locul 13, cu 3 victorii și 8 înfrângeri. Două dintre succesele echipei din județul Timiș au venit contra unor formații mai slab clasate, Farul și Dinamo, iar a treia a fost o surpriză, cu Energia Rovinari. Etapa precedentă elevii lui Bogdan Murărescu au pierdut la Sibiu, scor 77 – 93.

Miercurea Ciuc are un singur success în actual stagiune, în fața lui Dinamo București. Ciucanii nu au mai câștigat de 4 etape, cinci dacă luăm în considerare și meciul din runda a XI-a, cu Gaz Metan Mediaș, jucat în devans. La mijlocul săptămânii, în etapa intermediară, echipa din Harghita nu a evoluat deoarece ar fi avut programată partida cu Mediaș de care am amintit mai sus. Ultimul meci disputant în LNBM a fost în urmă cu o săptămână, la Ploiești, scor 95 – 69 în favoarea prahovenilor.

Din punct de vedere statistic, cele două echipe au linii aproape identice. Atât Timba cât și Ciucul înscriu aproximativ 52% dintre aruncările de două puncte încercate și 33% dintre cele de la mare distanță. Timișorenii au un avans la capitolul recuperări, 30.8 față de 27.8, și pasează decisive de 15.4 ori pe meci, față de 13 pase decisive cât au adversarii lor.

Vezi o comparație statistică între Timba Timișoara și BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc!

Partida va fi oficiată de o brigadă format din Laszlo Bukuresti, Alin Rosu, Adrian Habor , iar comisar a fost desemnat Marius Hurgoi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!