Stiri Cupa României Masculin

Laszlo Lazăr, record personal la eficiență în Cupa României

Laszlo Lazăr, record personal la eficiență în Cupa României

Laszlo Lazăr a stabilit un nou record personal la eficiență în Cupa României. 

Pivotul lui SCM Timișoara a jucat 22:07 minute în victoria la scor pe care echipa sa a înregistrat-o în compania lui CSM Târgu Jiu și și-a trecut în cont 21 de puncte (9/12 la două puncte și 3/6 la libere), 14 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice la eficiență de 30 de unități. Lazăr s-a aflat în multe rânduri la capătul celălalt al paselor trimise de experimentatul Igor Mijajlovic, jucător ce a încheiat partida cu 13 pase decisive. 

În ciuda aparențelor, pivotul bănățenilor nu a avut o misiune ușoară, acesta l-a avut ca adversar direct pe Kevin Allen, cel mai bun jucător ofensiv din tabara lui CSM Târgu Jiu. Allen a jucat aproape întreaga partida și a adunat 25 de puncte (11/20 la două puncte și 3/3 la libere) , 17 recuperări, 2 capace, dar și 10 mingi pierdute pentru un indice la eficiență de 26 de unități. 

Ambele echipe beneficiază astăzi, 12 noiembrie, de o zi de pauză înaintea ultimelor partide din cadrul turneului de Cupa României găzduit de Sala Transilvania din Sibiu. 

*foto: facebook Baschet SCM TImișoara - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!