Stiri Cupa României Masculin

LNBM - Grupa Valorică B: Victorii pentru cele trei favorite, Voluntari, Mediaș și Galați

LNBM - Grupa Valorică B: Victorii pentru cele trei favorite, Voluntari, Mediaș și Galați

În etapa a 6-a a LNBM - Grupa Valorică B nu s-au înregistrat mari surprize, favoritele reușind să se impună. CSM Sighetu Marmației a reușit să profite de avantajul terenului propriu și a obținut prima victorie din actuala stagiune.

  • CSM 2007 Focșani - CSM Galați 59-84

CSM Focșani a început bine partida, însă un sfert secund foarte slab și-a spus cuvântul și mai experimentata echipa a gălățenilor nu le-a permis să mai revină în joc. 

Christopher Burton a fost cel mai bun marcator pentru CSM Galați, americanul a terminat partida cu 21 de puncte și 6 recuperări. Jacoby Armstrong a terminat partida în double-double cu 15 puncte și 10 recuperări și a fost cel mai eficient jucător al echipei antrenate de Eugen Ilie, cu un indice la eficiență de 20 de unități.

De la CSM Focșani, Donovan Smith a terminat partida cu 21 de puncte și 17 recuperări, secondat de Akim Mitchell cu 14 puncte marcate.

Etapa următoare, CSM Galați va primi vizita celor de la CSM Mediaș, formație cu care galățenii împart locul secund în clasament.

  • CSM Mediaș - Athletic Constanța 93-80 

CSM Mediaș, condusă din teren de experimentații Titus Nicoară și Octavian Popa Calotă, a reușit să profite de avantajul terenului propriu și a făcut o partidă bună, reușind la un moment dat să se distanțeze chiar și la 22 de puncte. 

Titus Nicoară a terminat partida cu 19 puncte și 8 recuperări pentru un indice de 23 de unități la eficiență. Octavian Popa Calotă a fost cel mai eficient jucător de pe teren cu 16 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive pentru un indice la eficiență de 26 de unități. La rândul său, Jacob Gibson a făcut o partidă bună și a terminat meciul cu 15 puncte înscrise. 

Tânărul Christian Chițu a fost cel mai bun marcator al constănțenilor, acesta a înscris 18 puncte cu un procentaj de 100% la aruncările de la distanță (4/4).

În etapa următoare CSM Mediaș se va deplasa la Galați pentru derby-ul cu formația din localitate. 

  • CSO Voluntari - CSM Miercurea Ciuc 102 - 65 

CSO Voluntari continuă să defileze în GVB, fiind singura echipa din această grupă care nu a cunoscut înfrângerea. Jocul acestora pare să funcționeze foarte bine momentan, deși staff-ul ilfovenilor a decis să întărească echipa cu Willie Kemp. 

Toți jucătorii introduși în teren de Semsettin Bas au reușit să înscrie. Andrija Bojic a fost cel mai bun marcator cu 23 de puncte, sârbul a fost secondat de Goran Martinic, Serhat Cetin și Mario Lazăr toți cu câte 14 puncte. 

Meshack Lufile și Adrian Movileanu au dus greul pentru ciucani, aceștia au înscris peste jumătate din punctele echipei. Lufile a terminat partida cu 22 de puncte și Movileanu cu 19 puncte.

  • CSM Sighetu Marmației - CSM Târgu Jiu 84 - 77

CSM Sighetu Marmației a reușit prima victorie stagională, la capătul celui mai disputat meci al etapei. Meciul a avut opt schimbări de lider și a fost decis în ultimele minute. 

Corey Henderson a fost principalul artizan al victoriei, jucătorul celor de la Sighet a terminat partida cu 24 de puncte și mai mult decât atât a reușit să înscrie în momentele importante ale partidei. Americanul a fost secondat de Vladislav Solopa și de Aleksa Simovic, cu 18, respectiv 15 puncte. 

Alin Borșa a terminat partida în double-double, cu 18 puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive pentru un indice la eficiență de 25 de unități. 

*foto: facebook CSO Voluntari Baschet

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!