Stiri Cupa României Masculin

Marijo Hajdic: “Mureş este surpriza acestui sezon”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.04.2013

Marijo Hajdic

BC Miercurea Ciuc va încheia sezonul regulat cu o partidă foarte dificilă pe terenul celor de la BC Mureş. În etapa anterioară, baschetbaliştii antrenaţi de Laszlofy Botond au fost învinşi pe teren propriu de CS Farul Constanţa cu scorul de 56-65.

Total Baschet a luat legătura cu Marijo Hajdic, cel care a prefaţat partia de la Mureş.

În ultimul joc cu Farul am intrat mai greu în meci, am avut energie doar în apărare, iar acest lucru nu a fost suficient, astfel încât Farul a avut la pauză un avantaj de 15 puncte. În a doua jumătate am început să jucăm cum ar fi trebuit şi în prima parte, mai bine. Am practicat o apărare mai bună si am avut procentaje mai bune la aruncări. Oricum nu am avut aruncări bune de la 3 puncte. Ei au practicat o apărare zonă timp de 40 de minute şi ne-a fost greu să câştigăm.

În partida de la Mureş vom încerca să arătăm încrederea noastră, deoarece avem nevoie de asta pentru play-out. Nu contează atât de mult dacă vom câștiga sau dacă vom pierde acest joc, dar trebuie să jucăm bine. Sper că vom face lucrurile pe care antrenorul ni le va cere şi sperăm să ne întoarcem acasă cu capul sus. Pentru mine, Mureş este surpriza acestui sezon. Îmi place atât de mult felul cum se joacă baschetul acolo, fiecare jucător face lucrurile pe care antrenorul le cere. Au un lot de jucători foarte valoros cum ar fi Cuic, Ciric sau alţii.

foto: Halmagyi Zsolt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!