Stiri Cupa României Masculin

Matezs Magusar continuă la CSM Miercurea Ciuc

Matezs Magusar continuă la CSM Miercurea Ciuc

Matevz Magusar va juca și în sezonul viitor la CSM Miercurea Ciuc. Jucătorul originar din Slovenia, în vârstă de 30 ani, măsoară 1.87 metri și evoluează la pozițiile 1-2.

Magusar (#4 in poza) are la activ două sezoane în baschetul românesc, ambele la echipa harghiteană. El are un număr total de 59 meciuri oficiale, disputate în Liga Națională și Cupa României.

Pe parcursul sezonului 2019/20, scurtat de pandemie, Magusar a avut 17 apariții în LNBM și două în Cupa României. Slovenul a avut medii statistice de 10.3 puncte, 4.1 recuperări și 3.5 pase decisive cu 0.9 intercepții în 31 minute pe partidă. De asemenea, a avut 47% la aruncările de două puncte, 36% la trei puncte și 86% la linia de pedeapsă, respectiv 10.5 la eficiență.

Înainte să ajungă în România, Magusar a mai jucat în primele două eșaloane ale Sloveniei. El a fost legitimat la Tajfun Sentjur, Ajdovscina, Hrastnik și Sezana.

Acesta este al 2-lea jucător străin confirmat de Miercurea Ciuc pentru sezonul 2020/21. Echipa harghiteană l-a mai legitimat pe estonianul Rait-Riivo Laane. De asemenea, echipa din Miercurea Ciuc îi mai are legitimați pe Adrian Movileanu și Vlad Corpodean.

*foto: facebook CSM VKSC Miercurea Ciuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!