Stiri Cupa României Masculin

Meci fără miză la Miercurea Ciuc

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
27.03.2013

Liga Națională

Etapa 29

Sala Sporturilor
Miercurea Ciuc

3-25 Fișa meciului 6-22

 

Miercurea Ciuc vine după o nouă înfrângere. În etapa 28 ardelenii au picat victime celor de la Giurgiu, scor 83-70, astfel că băieţii pregătiţi de Laszlofy Botond caută în meciul cu Farul prima victorie din acest an. BC Miercurea Ciuc ocupă actualmente locul 15, loc pe care vor încheia sezonul regulat. Singurul lucru care ar putea să îi mai motiveze pe elevii lui Laszlofy Botond pentru partida cu constănţenii ar fi play-out-ul, competiţie în care gruparea harghiteană îşi pune toate bazele pentru rămânerea în prima ligă.

De cealaltă parte, Farul Constanţa vine şi ea după un eşec pe teren propriu, în compania lui CSU Sibiu. Marinarii ocupă locul 14, aflăndu-se în aceiaşi situaţie caa oponenţii, ne mai putând schimba nimic în tabloul clasamentului final.

În tur, BC Miercurea Ciuc s-a impus la malul Mării Negre cu o diferenţă de 16 puncte, scor 87-71.

Arbitrii acestei partide vor fi Gabriel Dima, Cosmin Prisca, Alexandru Anica, comisar din partea FRB, Ion Breza.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!