Stiri Cupa României Masculin

Meciul dintre SCM Timișoara și CSM Miercurea Ciuc se va disputa fără fani

Meciul dintre SCM Timișoara și CSM Miercurea Ciuc se va disputa fără fani

Vineri, 24 septembrie, SCM Timișoara a obținut o victorie importantă pe terenul lui CSM Miercurea Ciuc, asigurându-și în mare parte calificarea în faza următoare a Cupei României. Bănățenii au un avantaj de 39 de puncte înaintea returului, care se va disputa marți, 28 septembrie.

Înainte de începerea campionatului, SCM Timișoara a anunțat că sezonul acesta intrarea la meciurile echipei va fi gratuită. Suporterii alb-violeților au avut oportunitatea să își vadă favoriții la Cupa Timișoara NetBet, câștigată de CSM Târgu Jiu în fața gazdelor.

Din păcate, pentru moment, următoarele partide ale trupei lui Dragan Petricevic se vor disputa fără fani în tribune. Incidența îmbolnăvirilor cu Covid-19 din Timișoara a crescut la peste 6, astfel încât SCM Timișoara a anunțat că meciul cu CSM Miercurea Ciuc se va juca cu sala goală.

Duelul are loc marți, 28 septembrie, la ora 19:00, și poate fi urmărit pe FRB TV.

*foto: Facebook – SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!