Stiri Cupa României Masculin

Meciurile lui BC Miercurea Ciuc de pe teren propriu pot fi urmărite în direct, pe internet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2012

BC PH Miercurea Ciuc a ajuns la un acord cu postul Székelyhon TV cu privire la transmiterea meciurilor de pe teren propriu ale harghitenilor în sezonul competițional 2012/13. Prima astfel de transmisie va avea loc sâmbătă (13.10), cu începere de la ora 18:00.

În cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, BC PH Miercurea Ciuc primește vizita Energiei Rovinari. Meciul va putea fi urmărit la ora precizată făcând click AICI. Accesând de acum link-ul aveți posibilitatea de a fi notificat prin e-mail în momentul începerii transmisiei.

Postul amintit a transmis și ultimul joc de pregătire a ciucanilor, disputat la jumătatea lunii septembrie în compania lui BC Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!