Stiri Cupa României Masculin

Michalis Kakiouzis, înaintea partidei cu Rapid: „Știm că o să fie un duel dificil”

Michalis Kakiouzis, înaintea partidei cu Rapid: „Știm că o să fie un duel dificil”

SCM Universitatea Craiova primește vizita lui Rapid București, meciul din Bănie urmând să înceapă în această seară (11.02) de la ora 18.00. Duelul va fi transmis pe YouTube FRB TV.

Înaintea întâlnirii cu giuleștenii, Michalis Kakiouzis a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook SCM Craiova. Antrenorul Craiovei speră ca formația pe care o pregătește să aibă folosească energia de la antrenamente și în duelul cu Rapid:

„E un meci foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă care a jucat foarte bine în etapa precedentă. Știm că nu avem voie să pierdem acest meci, cu atât mai mult cu cât jucăm acasă. Rapid ne-a învins în tur, dar cred că acum suntem pregătiți să-i învingem. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci. Știm că o să fie un duel dificil. Sper ca toată energia pe care o avem la antrenamente să se ducă în acest joc, ca să ne impunem.”

Întrebat dacă duelul cu nou-promovata este un antrenament pentru Final Four-ul Cupei României, tehnicianul grec a fost ferm:

„Nu! Este un meci pentru campionat, nu este antrenamentul pentru Final Four. E vorba de meciuri diferite. Dacă nu câștigăm acum în Liga Națională, vom vedea peste două-trei luni cât o să conteze. Final Four-ul o să fie peste patru zile și după cum am spus-o anterior, acel meci este foarte important pentru noi.”

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!