Stiri Cupa României Masculin

Miercurea Ciuc primește vizita Timbei Timișoara.

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
13.03.2013

Sala Sporturilor Miercurea Ciuc
joi, 14 februarie, ora 18
  Fișa meciului  

Timba pare să plece ca favorită, dacă luăm în calcul forma pe care elevii lui Bogdan Murărescu o traversează.

BC Miercurea Ciuc ocupă în prezent locul 15, cu doar trei victorii în acest sezon, ei stabilind și un record negativ în acest retur de campionat, nereușind nici o victorie în a doua parte a sezonului. Ultima victorie a ciucanilor datează din decembrie anul trecut, când echipa pregătită de Lastlofy Botond a trecut de BC Farul Constanța. Harghitenii vin după un nou rezultat negativ în deplasarea de la Mediaș, unde aceștia au cedat la numai 40 de puncte diferentă, scor 99-59.

De cealaltă parte, bănățenii traversează cea mai bună perioadă de la promovarea în Divizia A. După un succes oarecum așteptat pe terenul celor de la Dinamo, elevii lui Bogdan Murărescu au reușit și a doua victorie consecutiveă, de această dată în compania celor de la CSU Sibiu. Timba a trecut în cadrul etapei 26 de sibieni cu scorul de 84-80, reușind să îi scoată aproape definitiv pe ardeleni din calculele calificării în playoff. În acest moment, Timba ocupă locul 13 cu șapte victorii stagionale.

În meciul tur în sala Constantin Jude, Timba Timișoara a învins BC Miercurea Ciuc, cu scorul de 79-70.

Partida va fi condusă de Andrada Monika Csender, Sorin Drugau, Cosmin Prisca, comisar din partea FRB Petre Magurean.

Rămâne de văzut dacă BC Miercurea Ciuc va reuși prima victorie din 2013 sau Timba a treia victorie consecutivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!