Stiri Cupa României Masculin

Mihai Măciucă și-a început cu dreptul aventura la U-BT Cluj

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.09.2023

Mihai Măciucă și-a început cu dreptul aventura la U-BT Cluj

U-BT Cluj a pornit în forță în noul sezon, câștigând primul meci din primul tur al Cupei României. Campioana României s-a impus în derby-ul cu CSM Oradea de pe terenul bihorenilor cu scorul de 87-67 și a luat o opțiune serioasă la calificarea în Final Eight-ul competiției.

Noile achiziții ale studenților au ținut capul de afiș pentru studenți. DJ Seeley și Bryce Jones au fost principalii marcatori ai echipei cu 18, respectiv 14 puncte. Cei doi au fost urmați de un alt nou-venit. Este vorba despre autohtonul Mihai Măciucă. Fostul jucător al lui FC Argeș a fost liderul la eficiență al clujenilor.

Măciucă a jucat 27 de minute în succesul cu Oradea și a terminat cu 13 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Jucătorul naționalei a transformat 5/6 aruncări din acțiune, respectiv 3/4 de la distanță pentru un indice al eficienței de +19. Echipa sa a fost la +28 cu el pe teren.

Mihai a făcut pasul la U-BT Cluj-Napoca în această vară după cinci sezoane petrecute alături de FC Argeș. În acest timp, el a câștigat o medalie de bronz alături de gruparea piteșteană și a ajuns într-o altă semifinală de campionat. De-a lungul carierei sale, el a mai jucat doar la CS Phoenix Galați.

U-BT Cluj se va duela cu Dinamo în al doilea meci al grupei B. Jocul de sâmbătă, 16 septembrie, va avea loc de la ora 19.00 și va putea fi urmărită pe FRB TV, respectiv pe www.digisport.ro.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!