Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan, Andrija Stipanovic și Patrick Richard au prefațat duelul din Spania

Mihai Silvășan, Andrija Stipanovic și Patrick Richard au prefațat duelul din Spania

U-BT Cluj-Napoca și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a BKT EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, câștigătoarea ediției precedente, caută să își asigure prezența în sferturile de finală ale competiției.

Misiunea campioanei României este extrem de dificilă, mai ales că va fi lipsită de serviciile lui Karel Guzman.

„Este o provocare mare pentru noi, indiferent de situația în care ne aflăm cu jucătorii și disponibilitatea lor. Noi vom da totul să facem un meci bun și vom încerca să câștigăm!”, a declarat Mihai Silvășan, conform u-bt.basketball.

Andrija Stipanovic, veteranul alb-negrilor, a prefațat și el disputa cu formația spaniolă:

„Cu siguranță este un meci foarte important pentru noi. Ne luptăm pentru locul doi în grupă și sper să jucăm bine, chiar dacă va lipsi Karel Guzman. Cred că avem un lot suficient de bun pentru a face o surpriză cu Gran Canaria.”

Nu în ultimul rând, în cursul zilei de marți, 30 ianuarie, pe site-ul EuroCup a apărut ediția a doua a blogului început de Patrick Richard și, printre subiectele abordate, căpitanul clujenilor a vorbit și despre meciul din Las Palmas:

Urmează o mare luptă pentru locul al doilea, împotriva lui Gran Canaria. Cu siguranță, este ceva unic să jucăm cu ei, mai ales în deplasare. E o călătorie dificilă, iar adversarii noștri sunt experimentați. Sunt împreună de ceva vreme și au câștigat competiția sezonul trecut așa că, până când cineva îi elimină, ei rămân „echipa de bătut”. Desigur, dacă vrei să fii cea mai bună echipă, trebuie să o bați, așa că așteptăm meciul și suntem entuziasmați. Vrem să mergem acolo și să jucăm stilul nostru de baschet și să o facem mai bine decât prima oară când am jucat împotriva lor. Au venit pe terenul nostru și ne-au cam dat afară, au jucat destul de bine, mai ales în ultimul sfert. Au reușit să se distanțeze de noi, dar mergem în deplasare pregătiți să dăm ce avem mai bun, să arătăm baschetul a la Cluj și vom vedea apoi ce se întâmplă.

Confruntarea dintre Gran Canaria și U-BT Cluj-Napoca are loc miercuri, 31 ianuarie, la ora 22:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Silvois :

    Pot sa jur
    ca baietii astia trei chiar cred ca putem sa-i batem pe canari. Evident, sunt nebuni, dar daca toata echipa crede acelasi lucru, avem o sansa! Daca i-am bate pe astia, care tocmai i-au batut pe Real de Madrid, baietii nostri ar fi mai ceva decat eroii de la Termophile!

    cu 3 luni în urmă (30.01.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!