Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan, după calificarea în Final Four: „Sunt extrem de mulțumit”

Mihai Silvășan, după calificarea în Final Four: „Sunt extrem de mulțumit”

U-BT Cluj-Napoca a obținut joi seara (30.12) cea de-a 24-a victorie oficială din acest sezon și cel de-al 50-lea succes din anul 2021. Alb-negrii au învins-o pe CS Dinamo București cu scorul de 83 la 76 și s-au calificat în semifinalele Cupei României pentru al 7-lea an consecutiv.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, la finalul jocului din BTarena:

În mare parte, am reușit ce ne-am propus în acest meci. Evident, calificarea în Final Four era primul obiectiv, însă ne doream să arătăm o altă față după meciul de la București, să avem o altă mentalitate și o altă atitudine. Cred eu că din primul minut am arătat-o. Mai puțin în ultimele zece minute în care ne-am relaxat și am folosit formule de joc pe care nu le prea folosesc de-obicei. Însă, una peste alta, sunt extrem de mulțumit de cum au reacționat băieții după meciul de la București și de cum am început și continuat acest joc până în sfertul patru”, conform paginii de Facebook a clujenilor.

Întrebat cum s-au descurcat elevii săi, în condițiile în care au avut o mulțime de meciuri în luna decembrie, antrenorul lui U-BT a răspuns următoarele:

Foarte bine. S-a văzut cum am început meciul. Am început extrem de agresiv fizic. Acum, spre finalul anului, am și luxul de a avea întreg lotul la dispoziție, ceea ce nu s-a întâmplat. De exemplu, astăzi l-am odihnit pe Pat. El a avut cam cea mai mare încărcătură în acest sezon, el și Stipe. Însă, astăzi am decis să nu îl bag după ce am văzut cum am început meciul. Cred eu că e un lucru bun că ne permitem acest lucru, ca liderul nostru să nu fie pe teren și să avem o evoluție convingătoare. Vor fi extrem de multe meciuri în perioada următoare, începând cu luna ianuarie până în 19 februarie, când va fi finalul Final Four-ului. Meciuri în Champions League, meciuri în campionat, vom juca două meciuri pe săptămână cel puțin. Deci trebuie să avem o rotație adâncă mai ales în campionat, pentru că în Champions League nu folosesc o rotație așa mare. Sper să fim cât de proaspeți se poate pentru fiecare adversar.

Campioana României nu are o pauză prea lungă, pentru că revine pe teren marți, 4 ianuarie, când se duelează cu CSM Focșani.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!