Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan, înainte de turneul de la Târgu Jiu: „Dorim să continuăm parcursul bun”

Mihai Silvășan, înainte de turneul de la Târgu Jiu: „Dorim să continuăm parcursul bun”

În primul turneu al Ligii Naționale de Baschet Masculin, U-BT Cluj-Napoca a reușit două victorii, învingându-le pe CSO Voluntari și pe CSA Steaua București. În următorul turneu, alb-negrii se vor duela cu CSM Târgu Jiu și cu CSM Galați.

În perioada care a trecut, U-BT i-a pierdut pe Gregory Vargas și pe Tudor Șomăcescu, însă i-a recuperat pe Andrija Stipanovic, Donatas Tarolis și Karlo Zganec. Rămâne de văzut dacă croatul „studenților” va fi pregătit să debuteze în noua stagiune alături de coechipierii săi.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan înainte de turneul secund al Ligii Națională:

Dorim să continuăm parcursul bun pe care l-am avut la primul turneu. Au revenit la antrenamente și băieții care erau cu coronavirus și aici mă refer, în primul rând, la Stipanovic și la Tarolis. Din păcate, la acest turneu ne va lipsi fundașul principal care, după cum știți, a plecat de la echipă. Suntem în căutarea unui alt fundaș, însă până la această oră nu l-am găsit. Pot să spun doar că antrenamentele sunt mult mai bune, mult mai intense. Putem să schimbăm unii oameni din când în când, putem să-i ținem proaspeți pe băieți și altul este randamentul lor. Așa trebuie să arate o echipă și ne bucurăm că am ajuns în acest punct”, conform paginii oficiale de Facebook a clujenilor.

De asemenea, Tarolis, revenit la antrenamente, a vorbit despre perioada de carantină, despre reintegrarea în lotul pregătit de Silvășan și Vujosevic și despre așteptările echipei.

Am stat două săptămâni acasă, dar nu am avut niciun simptom. A fost destul de ușor pentru mine. M-am antrenat destul de mult în casă și e bine să fiu în sfârșit înapoi pe teren, alături de echipă. De-abia aștept să joc din nou la următorul turneu. La început a fost puțin dificil fiindcă după ce stai două săptămâni acasă fără să alergi, e mai greu să începi antrenamentele. Mă simt bine acum. Am avut o săptămână la dispoziție să reintru în formă și cred că am reușit să fac asta. Cu siguranță, ne dorim să câștigăm ambele partide. Trebuie să devenim mai buni în fiecare meci și asta este așteptarea noastră.”

 
🎙️ Silvășan și Tarolis înaintea Turneului II din LNBM

🎙️ Silvășan și Tarolis înaintea Turneului II din Liga Națională de Baschet Masculin

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Monday, December 21, 2020

Marți, 22 decembrie, de la ora 16, U-BT Cluj-Napoca o înfruntă pe CSM Galați, în timp ce miercuri, 23 decembrie, de la ora 19, ardelenii se duelează cu gazdele din Târgu Jiu.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!