Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan și Patrick Richard au prefațat duelul cu Brescia din EuroCup

Mihai Silvășan și Patrick Richard au prefațat duelul cu Brescia din EuroCup

Miercuri, 8 februarie, de la 21:30, U-BT Cluj-Napoca se duelează cu Germani Brescia, într-un meci din 7DAYS EuroCup. Ardelenii au mare nevoie de victorie pentru a mai spera la playoff-ul competiției.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan înainte ca echipa să plece în Italia:

„Un meci în care ne dorim să ne luptăm în primul rând. Este un meci care ne poate ține în viață în această competiție și ne poate da speranțe pentru calificarea mai departe. Suntem pregătiți să jucăm un baschet de calitate. Întâlnim o echipă fizică, extrem de atletică, dar avem și noi armele noastre. Vrem să facem un meci bun și chiar să câștigăm”, a spus antrenorul alb-negrilor, conform u-bt.basketball.

De asemenea, Patrick Richard, căpitanul clujenilor, a vorbit și el despre jocul cu Brescia:

Știm în ce situație ne aflăm și înțelegem importanța uriașă a meciului. Noi vom lua totul posesie cu posesie și ne concentrăm acum în totalitate pe jocul cu Brescia. Mai avem cinci meciuri, există șanse, și luăm totul pe rând.

Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Prima Sport 3, de la ora 21:30.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!