Stiri Cupa României Masculin

Mihnea Andrei, cel mai eficient jucător sub 23 de ani în prima etapă din TOP 6

Mihnea Andrei, cel mai eficient jucător sub 23 de ani în prima etapă din TOP 6

În cele trei partide din etapa de debut a Grupei Roșii (TOP 6) au fost utilizați 23 de jucători români sub 23 de ani.

  • Radu Vîrnă a fost folosit aproape 31 de minute de Cătălin Burlacu, internaționalul român a contribuit cu 12 puncte, o recuperare, o intercepție și un capac în înfrângerea cu CSU Sibiu. În aceeași partidă, David Engi a reușit 6 puncte, în timp ce coechipierul său, Lucas Tohătan a terminat cu 8 puncte, 3 pase decisive și o recuperare. De menționat și faptul că Aurelian Gavriloaia și-a trecut în cont primele sale puncte după o accidentare care l-a ținut departe de parchet, acesta a fost folosit doar 3 minute, însă a profitat de timpul acordat pentru a-și trece în cont 3 puncte.  
  • Bogdan Popa își continuă evoluțiile bune pe partea ofensivă, tânărul jucător a reușit 11 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă împotriva campioanei en-titre, CSM Oradea. Edward Petrescu a fost cel mai eficient jucător sub 23 de ani al echipei antrenate de Cristian Achim, titularizat pe poziția 3 acesta și-a trecut în cont 3 puncte și 4 recuperări pentru un indice de 6 unități la eficiență. 
  • Kuti Nandor a contribuit la victoria Clujului pe terenul lui CS Dinamo Știința cu 7 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de 7 la eficiență. Cel mai eficient jucător U 23 al primei runde din TOP 6 a fost Mihnea Andrei, dinamovistul a terminat partida împotriva lui U-BT cu 6 puncte, o recuperare, o pasă decisivă și 2 intercepții pentru un indice de 8 la eficiență și unul de +14 la categoria +/-. 

Liderii etapei din punct de vedere statistic au fost: 

Minute – Radu Vîrnă - 30:30
Eficiență – Mihnea Andrei - 8
Puncte – Radu Vîrnă - 12
Recuperări –  Edward Petrescu - 4 
Pase decisive – Lucas Tohătan- 3

*foto: facebook CS Dinamo Șțiința

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii