Stiri Cupa României Masculin

Mirel Dragoste: „A fost un presezon greu, nu foarte lung”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.09.2023

Mirel Dragoste: „A fost un presezon greu, nu foarte lung”

BC CSU Sibiu va debuta în deplasare în noul sezon competițional. Medaliata cu bronz a ediției precedente din Liga Națională de Baschet Masculin va juca la Constanța în turneul de calificare în Final Eight-ul Cupei României, alături de gazdele de la CSM și de nou-promovata CS Vâlcea 1924.

Mirel Dragoste a vorbit într-un interviu pentru paginile de pe rețelele de socializare ale vulturilor despre perioada de presezon și a prefațat pe scurt meciurile de la Constanța.

„A fost un presezon greu, nu foarte lung aș putea zice. A fost greu că n-am avut și antrenorul principal cu noi, dar acum încet-încet încep să se lege relațiile de joc și ne antrenăm și sperăm să jucăm din ce în ce mai bine. Văd două meciuri foarte grele. Într-adevăr, am mai jucat cu Vâlcea la Memorialul Elemer Tordai. A fost un meci foarte greu pe care l-am și pierdut din păcate. Știm de Constanța că au un lot valoros, o echipă mult mai bună față de cea de sezonul trecut, au avut un buget mult mai mare, dar ne-am pregătit pot să zic îndeajuns de bine și vrem să facem o partidă foarte bună.”

BC CSU Sibiu va juca primul meci din turneu vineri, 15 septembrie, în compania celor de la CSM Constanța, de la ora 19:00. Formația pregătită de Tomas Rinkevicius va fi pe teren și sâmbătă, când va înfrunta CS Vâlcea de la aceeași oră.

*foto: Răzvan Spechea/Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!