Stiri Cupa României Masculin

Mirel Dragoste: „Am luat niște decizii proaste în atac în sfertul patru”

Mirel Dragoste: „Am luat niște decizii proaste în atac în sfertul patru”

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci cu CSO Voluntari din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin, ilfovenii impunându-se pe teren propriu cu 76-66.

La finalul partidei, Mirel Dragoste a vorbit în exclusivitate pentru Baschet.ro și a declarat pentru început că este mulțumit cu prestația echipei sale până la începutul ultimului sfert:

Sincer, pot să zic că sunt mulțumit de prestația echipei până la începutul sfertului patru. Până atunci ne-am apărat foarte bine și am primit foarte puține puncte, dar după aceea am cedat și ei au marcat niște coșuri foarte bune. Noi am ratat foarte mult, am luat niște decizii proaste în atac în sfertul patru și asta s-a văzut pe tabelă la sfârșit. Cu toate acestea chiar suntem pe un trend ascendent și sper să creștem de la meci la meci.”

Întrebat cum s-a simțit în Cupă, unde jucătorii români primesc mai multe minute, Dragoste spune că jucătorii U23 ar trebui să simtă o diferență față de campionat:

E la fel ca și în campionat, nu mă simt deloc mai ok în Cupă din acest punct de vedere. Jucătorii U23 cred că ar trebui să se simtă mai ok, pentru că trebuie să fie unul pe toată durata partidei pe parchet. Chiar m-am simțit la fel și vreau ca în fiecare minut în care joc să dau tot ce am mai bun, să profit de fiecare șansă pe care o am.”

„Cu suporterii noștri în spate sunt sigur că putem câștiga contra oricui”

Sibiul a avut parte de susținerea galeriei la Voluntari, detaliu despre care a vorbit și Mirel Dragoste:

A fost o senzație super că am jucat din nou alături de suporteri și ne-au motivat și ajutat ca de fiecare dată. Vreau să le mulțumesc pe această cale și să fie alături de noi peste tot, și la meciurile de acasă, dar și la cele din deplasare, pentru că avem mare nevoie de ei de fiecare dată.”

La final, sportivul a afirmat că formația sa dorește să se califice în Final Four, având de recuperat un deficit de 10 puncte:

Pornim de la 0-0 pentru al doilea meci, trebuie să luptăm și vrem să ne calificăm mai departe, cu toate că avem un deficit de 10 puncte. O să dăm totul pe teren și cu suporterii noștri în spate sunt sigur că putem câștiga contra oricui.”

Mirel Dragoste a jucat 16 minute în manșa tur din sferturile Cupei, perioadă în care a adunat 2 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și a comis un turnover, terminând cu 1/6 din acțiune.

*foto: arhivă Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!