Stiri Cupa României Masculin

Miša Perišić: ,,Sunt de părere că va fi un eveniment mare”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
09.01.2015

CSU Atlassib Sibiu se luptă în această seară pentru calificarea în Final Four-ul României, împotriva echipei CS Energia Rovinari Tg.Jiu. Antrenorul Midorag Perišić a declarat că acest meci este foarte important, prin prisma faptului că au şansa să aducă trofeul Cupei României după o pauză de 8 ani.

,,După cum vorbim săptămână de săptămână, toate meciurile sunt grele. De data acesta e vorba de Cupă. Am pierdut la  4 puncte și nu cred că este în regulă că am pierdut, dar pe de altă parte cred că acest rezultat ne dă șanse foarte bune de calificare. Dacă vom da maximum și, sper  și cu puțin noroc, cred că ne vom califica. Respect foarte tare echipa lor, este o echipă de calitate, dar pe de altă parte, am încredere în băieții mei și în clubul nostru. Cred că avem mari șanse dacă jucăm bine și sper să jucăm bine, pentru că atmosfera este bună în echipă, băieții sunt bine, chiar sper că vom câștiga.

Cu acestă ocazie aș vrea să invit toți iubitorii de baschet din Sibiu, pentru că eu sunt de părere că va fi un eveniment mare și avem șansa ca după nu știu câți ani, după 8 ani , echipa noastră să se califice în Final Four-ul Cupei României. Cred că ar trebui să încercăm să facem absolut totul, cu toții: suporteri, jucători, eu, fizioterapeutul, toată lumea, să încercăm să nu pierdem această șansă și să facem o victorie mare pentru noi, pentru clubul nostru și pentru orașul nostru,  să ajungem în Final Four-ul Cupei României, adică în primele 4 echipe din România.

Miloš Bojović va juca și el alături de echipă, după ce în tur a lipsit din cauza unor probleme medicale. Dacă Bojović va juca vom câștiga? Cine știe cum ar fi fost dacă Bojovic ar fi jucat sau nu. Pe de altă parte binențeles că Bojovic este un jucător foarte important pentru echipa noastră, este căpitanul echipei, dar nu vrea să vorbesc cum ar fi fost dacă ar fi jucat. Am jucat bine, chiar și fără Bojović. Toți jucătorii care au fost pe teren au luptat, am jucat cu 5 jucători străini, și toți jucătorii au luptat din prima și până în ultima secundă. Au fost și greșeli, munca noastră e făcută și din lucruri bune și din greșeli. Cred că Bojović va juca, nu știu dacă va putea juca la capacitate de 100%, dar este pregătit și sigur va arăta dorința de a ajuta echipa, chiar dacă vor fi momente în care se va forța puțin. Asta pentru că nu e așa simplu să ajungi în Final Four și sunt sigur că echipa noastră va face tot posibilul să câștige, dacă va fi posibil. În acest moment toată lumea este pregătită să joace.”

Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!