Stiri Cupa României Masculin

Municipal București revine pe final și câștigă la Ciuc

Costin Marinescu

Costin Marinescu
10.01.2013

69 - 77
22-17, 16-18, 13-19, 18-21
  Statistică  

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, o echipă cu doar 3 victorii în actualul sezon, i-a condus pe bucureșteni până în minutul 34 dar a gestionat extrem de slab finalul de partidă. CSM a reușit un parțial de 18 - 3 în ultimele 6 minute și a întors scorul de la 66 – 59 la 69 – 77 pentru a obținea cel de-al 11-a succes în LNBM.

Execuțiile lui Ivan Harris, debutantul de la Ciuc, au menținut gazdele în avantaj în marea majoritate a primei reprize. Americanul a reușit 4 coșuri de la mare distanță din cinci încercări în prima parte a meciului și, cu 12 puncte în total, a fost principalul realizator ale echipei sale în primele 20 minute de joc. În sferturile 3 și 4 nu a mai continuat în aceeași notă, el terminând meciul cu 14 puncte.

Goran Martinic a fost, din nou, principalul marcator al CSM-ului, cu 20 puncte. Jevohn Sheperd a înscris 14, iar Stephen Sir și nou sositul Brain Morris câte 12.

Franko Filipovic a marcat 16 puncte și a recuperate 7 mingi pentru Ciuc. Sasa Avalic a terminat meciul cu 13 puncte, iar Jonathan Dupre a avut 8 puncte și 9 mingi recuperate.

Rezervele Ciucului au marcat 33 din totalul de 69 puncte al echipei.

1 comentariu la aceasta stire:
  • basketball88 :

    arbitrii....
    As vrea sa mentionez is prestatia arbitrilor...au fost cateva decizii cam aiurea. Dar asta e, CSM trebuia sa castige la Ciuc...

    cu 11 ani în urmă (10.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!