Stiri Cupa României Masculin

MVP LNBM - Etapa a XII-a, Grupa Valorică A: Patrick Richard

MVP LNBM - Etapa a XII-a, Grupa Valorică A: Patrick Richard

MVP-ul etapei a XII-a a LNBM vine din prima partidă disputată în această rundă, partida câștigată de U-BT Cluj-Napoca pe terenul celor de la SCM Timișoara cu scorul de 92-89.

Patrick Richard este considerat de redacția Baschet.ro cel mai bun jucător al rundei. Americanul lui U-BT a terminat partida din sala Constantin Jude cu 23 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții pentru un indice de 30 de unități la eficiență. Acesta a terminat cu 71% (5/7) la două puncte, 29% (2/7) la trei puncte și 100% (7/7) la libere. În afară de linia statistică impresionantă și faptul că a reușit primul său double-double în LNBM, Richard a fost decisiv pe final de partidă înscriind 9 din ultimele 11 puncte ale echipei sale.

Printre nominalizații rundei se află Tyler Laser de la SCM Craiova și Karlo Vragovic de la CSA Steaua. 

Tyler Laser a contribuit la victoria echipei sale împotriva lui CS Dinamo Știința. Fundașul american a fost folosit timp de aproape 37 de minute și a strâns 23 de puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive pentru un indice la eficiență de 23 de unități. 

Karlo Vragovic a fost cel mai bun marcator al partidei câștigată de CSA Steaua pe terenul lui BCM U Pitești, croatul a terminat partida cu 25 de puncte și cu un procentaj impresionant de 75% (6/8) la aruncările de la mare distanță. Acesta a contribuit și cu 3 recuperări, 5 pase decisive și o intercepție pentru un indice la eficiență de 26 de unități. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!