Stiri Cupa României Masculin

Octavian Popa Calotă: ,,Este victoria publicului. Noi am fost doar nişte marionete care ne-am mişcat datorită lor”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
10.01.2015

Foto: TurnuSfatului.ro

CSU Atlassib Sibiu a obţinut o calificare istorică în Final Four-ul Cupei României, după ce a eliminat deţinătoarea trofeului, CS Energia Târgu-Jiu, în dublă manşă ( înfrângere 78-82 la Târgu-Jiu şi victorie 102-94 la Sibiu – după prelungiri). Ultima calificare a echipei de pe malul Cibinului, în semifinalele Cupei României, s-a înregistrat în anul 2007. După calificarea dramatică din returul de la Sibiu, Octavian Popa Calotă, unul dintre jucătorii care a purtat formaţia CSU Sibiu spre o calificare de neuitat pentru suflarea galben-albastră, a declarat că este bucuros că face parte dintr-un astfel de grup şi, totodată, mărturisind că fără aportul publicului sibian calificarea nu era posibilă.

"Sunt foarte fericit. Am atins un obiectiv la care nu ne aşteptam. Am eliminat totuşi deţinătoarea trofeului, o echipă mare, puternică, cu jucători foarte buni, antrenori şi mai valoroşi. Nu am decât cuvinte de laudă faţă de ei. Din păcate, o echipă trebuie să piardă. Asta e. Sunt fericit pentru echipa mea, ne-am mobilizat pe final şi vreau să le mulţumesc tuturor colegilor. Ne-am dorit cu adevărat această victorie. Mai ales că a venit atât de multă lume la sală, am făcut tot posibilul şi din fericire ne-a ieşit. Este victoria publicului, nu a noastră.  Noi am fost doar nişte marionete care ne-am mişcat datorită lor”, a declarat Octavian Popa Calotă.

Jucătorul a avut o prestaţie bună: 10 puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă şi 13 unităţi la eficienţă.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    CSU
    Felicitari Kevin! Sper sa castigi din nou Cupa Rmaniei.

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Regal :

    publicul
    Asa este, nu este victoria vostra este victoria a celor 3 infecti, care se numesc arbitrii!

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!