Stiri Cupa României Masculin

Octavian Popa Calotă și Christian Chițu vor juca pentru CSM Ploiești

Octavian Popa Calotă și Christian Chițu vor juca pentru CSM Ploiești

Conform unitedhoops.ro, dar și unor surse apropiate site-ului nostru, Octavian Popa Calotă și Christian Chițu au ajuns la un acord cu nou promovată CSM Ploiești. 

În vârstă de 36 de ani,  Octavian Popa Calotă sosește de la CS Dinamo București, formație unde pe parcursul stagiunii 2020/2021 a jucat 21 meciuri și a adunat medii statistice de 16 minute, 5.3 puncte (50% la două puncte, 26% la trei puncte și 67% la libere), 1 recuperare și 2.6 pase decisive pentru 5.1 la eficiență. 

De-a lungul carierei, Calotă a jucat peste 300 de partide în LNBM alături de  BCM U Pitești, CSU Sibiu, SCM Timișoara, CSM Mediaș și CS Dinamo. Palmesul său include o Cupa și o SuperCupă a României, ambele câștigate în perioada în care juca pentru BCM U Pitești. 

Fostul internațional român a colaborat cu Mihai Popa, noul antrenor al ploieștenilor, la CSM Mediaș, pe parcusul stagiunii 2019/2020. 

Christian Chițu a încheiat stagiunea 2020/2021 pe malul mării. În echipamentul celor de Athletic Constanța, baschetbalistul în vârstă de 21 de ani a adunat medii de 15 minute, 5.6 puncte (43% la două puncte, 24% la trei puncte și 69% la libere), 2.3 recuperări, 0.9 pase decisive pentru 4.3 la eficiență.

Originar din Timișoara, tânărul baschetbalist este component al naționalei României de 3x3. 

Până în acest moment, CSM Ploiești nu a oficializat niciuna dintre mutările făcute pentru sezonul 2021/2022. 

*foto: facebook/ Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!