Stiri Cupa României Masculin

Oficial. CS Rapid București a anunțat transferul lui Ben Altit

Oficial. CS Rapid București a anunțat transferul lui Ben Altit

În urmă cu mai bine de două săptămâni, anunțam că CS Rapid București se află în negocieri avansate cu Ben Altit. Astăzi, 24 iulie, formația din Capitală a anunțat oficial transferul jucătorului româno-israelian.

Originar din Tel Aviv, Altit evoluează pe poziția 5, având o înălțime de 2.03 metri. După un sezon în NCAA, noul jucător al lui Rapid a jucat pentru o mulțime de echipe din țara natală: Bnei Herzliya, Maccabi Tel Aviv, Maccabi Kiryat Gat, Maccabi Ashdod, Hapoel Galil Gilboa, Ironi Nahariya, Hapoel Beer Sheva și Elizur Ashkelon.

În stagiunea 2022-2023, Altit a avut medii de 5.6 puncte, 3.5 recuperări și 1.3 pase decisive pentru Maccabi Ramat Gan, formație ce se află în liga secundă a Israelului. Baschetbalistul în vârstă de 30 de ani îl înlocuiește în lotul lui Tudor Costescu pe Alexandru Olah, sportiv ce își va continua cariera la CSO Voluntari.

CS Rapid București a mai anunțat că Marcu Badiu, Tudor Gîrbea, Matei Dorneanu și David Oprea vor rămâne în alb și vișiniu și în sezonul 2023-2024. Așadar, în acest moment, giuleștenii au sub contract cinci jucători autohtoni.

Pe lângă Olah, Rapid s-a mai despărțit de Vaidas Kariniauskas și Mladen Jeremic. În următoarea stagiune, gruparea din Capitală va evolua în preliminariile FIBA Europe Cup.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!