Stiri Cupa României Masculin

Oficial. Dan Fleșeriu și Rolland Torok au fost anunțați de CSM Constanța

Oficial. Dan Fleșeriu și Rolland Torok au fost anunțați de CSM Constanța

În cursul zilei de ieri, 27 iunie, site-ul nostru anunța că Dan Fleșeriu va fi noul antrenor al echipei masculine a CSM Constanța. De asemenea, anunțam și că Fleșeriu va fi însoțit la Constanța de Rolland Torok, jucător pe care l-a antrenat vreme de două sezoane la Sibiu.

Astăzi, 28 iunie, formația din orașul de pe malul Mării Negre a oficializat cele două mutări.

Dan Fleșeriu vine după o pauză de un an și jumătate în care nu a mai antrenat în Liga Națională de Baschet Masculin. Tehnicianul sibian a fost în discuții cu mai multe echipe în această vară însă, în cele din urmă, a ales-o pe CSM Constanța. Fleșeriu îl înlocuiește pe banca tehnică a „marinarilor” pe Alexandru Olteanu.

Rolland Torok ajunge la Constanța după două sezoane petrecute la CSO Voluntari, trupă alături de care a câștigat Cupa României și o medalie de argint în campionat. Ambele performanțe au fost realizate în stagiunea 2021-2022. Pentru internaționalul român, CSM Constanța este a cincea formație din LNBM la care joacă după CSM Oradea, U-BT Cluj-Napoca, CSU Sibiu și CSO Voluntari.

Până în acest moment, singura știre referitoare la echipa care a terminat stagiunea pe locul 10 este că Vlad Corpodean nu va mai continua la Constanța. Veteranul în vârstă de 32 de ani a semnat cu CSM Ploiești.

*foto: Facebook - BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    Mda
    Una dintre cele mai mari inaptitudini ale conducerii ilustrului CSM, sa-l tii pe Baciu si sa nu-l aduci pe Roli. Halal lot de BCL. Mai ramane sa semneze Holt si suntem ca si calificati.

    cu 10 luni în urmă (28.06.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    BCL
    Sincer văzând ce echipe sunt în calificări cred ca ar fi greu și pt U ( si zic U pentru ca are un buget mai mare deci pe foaie jucatori mai buni) sa se califice în caz ca nu primește wildcard în Eurocup.
    Și ca veni vorba, sunt curios dacă nu suntem primiți în Eurocup mai prindem BCL având în vedere ca se cam știu echipele calificate și cele din calificări? Sau jucam direct în Fiba Europe.

    cu 10 luni în urmă (28.06.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!