Stiri Cupa României Masculin

Partidǎ echilibratǎ în Arena de Baschet.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
09.02.2013


Liga Națională

Etapa 21

Arena de Baschet


  Fișa meciului  

CS Dinamo şi BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc se confruntǎ duminicǎ, 10 februarie, în Arena de Baschet din Bucureşti, într-o partidǎ ce va conta pentru etapa cu numǎrul 21 din Liga Naţionalǎ de Baschet Masculin.

Aşadar, publicul bucureştean va putea urmǎri duelul între douǎ echipe oarecum asemǎnǎtoare, însǎ cu obiective diferite. CS Dinamo luptǎ pentru a scǎpa de retrogradare, pe când echipa oaspete sperǎ la o poziţie mai bunǎ în clasament.

Ambele formaţii ocupǎ locuri modeste în clasament, echipa gazdǎ nu a reuşit sǎ înregistreze nicio victorie pânǎ în prezent, clasându-se pe ultimul loc cu 21 de înfrângeri, dinamoviştii disputând o partidǎ în devans cu CS Gaz Metan Mediaş, pierzând categoric la o diferenţǎ de 38 de puncte.  De cealaltǎ parte, formaţia pregǎtitǎ de Laszlofy Botond se aflǎ pe locul 14 cu 3 partide câştigate şi 17 înfrângeri.

În etapa precedentǎ ciucanii au pierdut confruntarea cu BCM U Piteşti, scor final 81-93, astfel se vor deplasa la capitalǎ cu gândul la o victorie mult aşteptatǎ.

Favoriţi în aceastǎ partidǎ ar fi cei de la Miercurea Ciuc, prin prisma poziţiei în clasament şi a numǎrului de victorii, în comparaţie cu dinamoviştii.

http://www.totalbaschet.ro/Pictures/2013/2/8/23_3_18_294.jpg
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!