Stiri Cupa României Masculin

Patrick Richard, MVP-ul SuperCupei României - ediția 2022

Patrick Richard, MVP-ul SuperCupei României - ediția 2022

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în ediția 2022 a SuperCupei României, 78-76 în Sala Olimpia din Ploiești cu CSO Voluntari. Căpitanul ardelenilor a ieșit în evidență cu câteva reușite extrem de importante din spatele arcului de cerc în duelul cu alb-albaștrii.

Patrick Richard a încheiat disputa cu 15 puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări și 3 intercepții, pentru un index al eficienței de 21 de unități. Pe lângă aceste cifre, Pat a avut +3 la +/-, 3 greșeli personale și 2 posesii pierdute.

Cu 5/8 din acțiune a stat româno-americanul, o singură reușită fiind de două puncte și restul de la distanță. Cifrele de trei puncte au fost cele care l-au scos în evidență pe Richard în meci, fiind singurul jucător de pe parchet cu 4 aruncări bune din spatele arcului de cerc.

El a fost principalul marcator al echipei și al treilea din meci, după Toddrick Gotcher și Eric Thompson de la CSO Voluntari.

În tabăra lui U-BT Cluj s-au aflat alți trei jucători în double figures, doi dintre ei fiind la debutul oficial alături de campioana en-titre. Jordan Taylor a stat cu 13 puncte, Stefan Bircevic cu 11 puncte și 4 recuperări, iar Leo Meindl a contribuit cu 11 puncte, 6 recuperări și 4 intercepții.

U-BT a obținut al patrulea trofeu al SuperCupei în istoria clubului, precedentele distincții fiind obținute în 2016, 2018 și 2021.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!