Stiri Cupa României Masculin

Patrick Richard rămâne la U-BT Cluj-Napoca în următoarele trei sezoane

Patrick Richard rămâne la U-BT Cluj-Napoca în următoarele trei sezoane

U-BT Cluj-Napoca a anunțat prin intermediul site-ului clubului că Patrick Richard și-a prelungit înțelegerea cu campioana României și va evolua în următoarele trei stagiuni sub Feleac.

Căpitanul lui U-BT a ajuns în România în vara lui 2019, de atunci contribuind la câștigarea Cupei României în 2020, la SuperCupa dinaintea debutului stagiunii 2021/2022 și la cele două titluri cucerite de ardeleni, în 2021 și 2022.

În sezonul recent încheiat, Richard a bifat 61 de partide și s-a evidențiat cu medii de 12.4 puncte, 4.3 recuperări și 4.4 pase decisive, cu un indice al eficienței de 15.6.

Româno-americanul a avut mai multe evoluții entuziasmante în BCL, unde a fost liderul Clujului la media de puncte, cu 14.8, pe lângă 4.8 assist-uri și 4.6 recuperări, cu 41.2% din spatele arcului de cerc. Ardelenii au ajuns până în sferturile competiției amintite.

Richard a bifat în decursul stagiunii recent încheiate meciul 100 pentru U-BT Cluj.

Campioana României a anunțat pe cale oficială până acum și prelungirea contractului cu Nandor Kuti.

*foto: championsleague.basketball

8 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Excelent
    Sper sa ramana sanatos si la fel de bun, concentrat si adevarat leader ca pana acum.

    Altfel, astep si eu cu interes modificarile din lotul pentru sezonul urmator.

    cu 1 an în urmă (15.06.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Super veste
    Asta înseamnă că va evolua cu siguranță și în națională, spre disperarea dacilor liberi :)
    Eu îl văd ca pe un Steph Curry al Clujului ( pastrind proporțiile ). Doar și Steph a avut 0 din 9 de 3 în ultimul meci :)) ... dar decisiv și emblematic pentru organizație ( cum se poartă ). Mulțumiri Petrică și succes în continuare.

    cu 1 an în urmă (15.06.2022) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca M F :

    Minunat
    Mare bucurie ca ramane Petrica ! Hai si Birčević si e clara treaba ! Bravo !

    cu 1 an în urmă (15.06.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca C S :

    Bucurie mare
    Mă bucur că Petrică a ales să rămână. Și nu numai eu. Pe pagina de Facebook a clubului, în acest moment, sunt aproape 1000 de persoane care și-au exprimat bucuria pentru acest lucru. Din câte știu Bircevici rămâne și el.

    cu 1 an în urmă (16.06.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Din ce am vazut eu
    Este cel mai bun jucator in acest moment din Lnbm. Oricat de talentat este Stewart (care la maturitatea deplina probabil ca il va depasi), P. Richard a fost cel mai bun sezonul trecut. In timp ce al nostru Richard este in regres total, destul de frustrant.

    cu 1 an în urmă (16.06.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Acum ca e clara treaba...
    ...sunt curios daca cei care stiau despre ofertele pe care le-a mai avut Petrică pe masa pot sa dezvaluie din partea caror echipe veneau.

    cu 1 an în urmă (16.06.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CNA :

    Great
    Veste foarte bună. Bravo!
    Sincer mă așteptam. A fost un sezon de vis. Patrick Richard a fost și este un căpitan adevărat! S-a creat o emulație pozitivă în jurul echipei. Ceea ce s-a întâmplat în sezonul recent încheiat a fost foarte bine și pentru sponsorul principal al echipei, expunere foarte bună, proiect serios, rezultate, imagine foarte bună de echipă profesionistă, ceea ce este foarte bine și pentru imaginea băncii (BT). Eu sper să revenim și mai puternici în noul sezon și cu rezultate superioare în competiția europeană. Sper să se mențină nucleul echipei / cât mai mulți dintre jucătorii de bază (inclusiv Stewart, deși am citit comentarii valide că este foarte greu; sper și Bircevic desigur) și să se completeze lotul în așa fel încât nivelul să fie și mai sus.
    Haide U!

    cu 1 an în urmă (16.06.2022) Raspunde
  • Benjamin :

    ...
    Super! O veste excelenta. Ma bucur ca am reusit sa il tinem la noi. Contractul pe 3 ani imi arata minim 2 lucruri: intentii serioase pe plan european in urmatoarele sezoane si un buget solid.

    Cred ca urmatoarea miscare e pastrarea lui Stipe. Chiar daca e in varsta eu cred ca mai poate cu ceva ajutor de la un backup bun (mi-ar placea sa-l vad cum joaca cu Cate). Chimia dintre Petrica si Stipe e de departea cea mai buna pe care am vazut-o in ultimele sezoane si cu siguranta au avut un impact mare pt echipa si in afara terenului. Sub panou mi-ar placea sa-l pastram si pe Bircevic. Hogue mi s-a parut inconstant, dar trebuie sa recunosc ca e genul de jucator care, daca ti-l permiti ca si echipa (nu numai financiar ci si ca rotatie pt ca e un pivot mai atipic), merita sa-l ai in lot pt ca isi sufoca adversarul.

    cu 1 an în urmă (16.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!