Stiri Cupa României Masculin

Patrick Richard: „Va fi ultimul meci european al sezonului pe teren propriu și le datorăm fanilor o victorie”

Patrick Richard: „Va fi ultimul meci european al sezonului pe teren propriu și le datorăm fanilor o victorie”

U-BT Cluj-Napoca joacă în această seară, 22 martie, cu liderul grupei A din 7DAYS EuroCup, Prometey, formație care nu a pierdut vreun meci oficial în 2023. Întâlnirea este ultima pe plan european pentru campionii României în BTarena.

Clujenii sunt siguri de poziția a 9-a în clasamentul grupei, neavând șansa nici să fie depășiți de Cedevita Olimpija Ljubljana, nici să ajungă pe ultima poziție de playoff. Înaintea partidei cu Prometey, U-BT are 5-11 bilanț în competiție, iar adversara conduce grupa A cu 12-4.

Patrick Richard a participat la conferința de presă premergătoare partidei și a adăugat pentru început următoarele:

„Cu siguranță va fi un alt meci dificil în EuroCup. Toate partidele au fost grele, iar Prometey se luptă să încheie pe primul loc. Cu siguranță, ultima dată când ne-am întâlnit nu am dat tot ce aveam mai bun. Obiectivul nostru este să câștigăm, mai ales că jucăm acasă. Va fi ultimul meci european al sezonului pe teren propriu și le datorăm fanilor o victorie. Ei au călătorit și au fost în permanență lângă noi, la prima noastră aventură în EuroCup. Vrem să câștigăm pentru ei!” 

Întrebat ce înseamnă pentru el din postura de căpitan al echipei faptul că U-BT este în primele trei formații din competiție ca și medie de fani prezenți în sală pe meci, Richard a răspuns:

„Nu sunt surprins deloc. De când sunt aici, sprijinul din partea fanilor crește în continuu și vin tot mai mulți oameni la sală. Meritul este în totalitate al lor pentru că suntem pe un loc atât de bun la acest capitol. Au venit alături de noi chiar dacă am avut atâtea înfrângeri, în special în urma unor meciuri strânse. Cred că este un lucru benefic și pentru baschetul românesc să fim prezenți în această competiție și în special europenii pot vedea că acest sport este în creștere aici. De fiecare dată o să le mulțumesc fanilor pentru că vin să ne susțină.”

Întâlnirea din această seară, 22 martie, va avea loc începând cu ora 19.30 în exclusivitate pe Prima Sport 2.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!