Stiri Cupa României Masculin

Patrick Richard: „Vom face tot posibilul să încheiem sezonul regulat cu o victorie”

Patrick Richard: „Vom face tot posibilul să încheiem sezonul regulat cu o victorie”

U-BT Cluj-Napoca a pierdut partida cu marea rivală CSM Oradea, scor 83 la 77. 

Căpitanul clujenilor, Patrick Richard, a vorbit despre eșecul din Arena Antonio Alexe, dar și despre partida de astăzi, 7 aprilie, în compania lui SCM Timișoara, ultima pentru echipa sa din cadrul sezonului regulat. 

Un meci foarte greu, cum ne așteptam. Oradea este una dintre cele mai mari rivale din ligă, este echipă de care cel mai probabil va trebui să trecem pentru a câștiga campionatul. Știam că va fi greu...modul în care am luptat ne-a oferit o șansă la final, dar am făcut multe greșeli...avem multe lucruri de corectat și sper să facem acest lucru împotriva unei echipe puternice a Timișoarei. 

E bine că avem asigurat locul 1, dar niciodată nu ne dorim să pierdem. Mai ales în cazul în care am pierdut două meciuri consecutive. Vom face tot posibilul să încheiem sezonul regulat cu o victorie.  

Richard a jucat din nou cu statutul de jucător autohton și și-a trecut în cont 11 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive în duelul cu CSM Oradea. Cu procentaje de 43% la două puncte și 25% la trei puncte, acesta a terminat partida cu un indice de 16 unități în dreptul eficienței.

*foto: facebook/U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!